Članci

Ponuda poslovnih prostora – Poslovna zona Dženex Lukavac

Dženex d.o.o. Tuzla spreman je ponuditi poslovne prostore u Poslovnoj zoni Dženex, Magistralni put bb Sižje, 75300 Lukavac. Radi se o perspektivnoj lokaciji, koja je postala jedan savremeni tržni centar.

Poslovni prostor 320,00 m2 

Poslovni prostor na drugom spratu u sastavu tržnog centra gdje se nalazi Bau Centar Dženex, supermarket MegaDiskont, trgovina odjeće BlueTex i ugositeljski prostor. Sve navedene firme koriste jedan zajednički ulaz i predulaz. Poslovna zona posjeduje 80 parking mjesta namjenjenih posjetiocima i klijentima navedenih firmi. Uskoro otvaramo i samouslužnu autopranicu. Poslovna zona Dženex nalazi se na Magistralnom putu Tuzla – Doboj u mjestu Sižje, udaljena je 38 kilometara od Doboja, 15 kilometara od Tuzle i 7 kilometara od Lukavca.

NAMJENA: Poslovni prostor je pogodan za trgovačku djelatnost. Moguće je otvoriti trgovinu na malo, prodajno – izložbeni salon, showroom, također je moguće napraviti kombinaciju sa prodajnim dijelom i kancelarisjkim prostorom.

NIVO UREĐENJA: Poslovni prostor je je u sastavu zajedničkog centralnog grijanja i hlađenja. Pod je obložen visokokvalitetnom keramikom. Spušteni strop – amstrong sa raster rasvjetom. Tri strane su čvrsti betonski zidovi, a sa prednje strane cijelom dužinom nalazi se staklena fasadna stolarija, koja omogućuje pogled na Magistralni put M-4 i cijelu Poslovnu zonu.

Poslovni prostori 40,00 m2 i 80,00 m2

Poslovni prostori površine 40,00 i 80,00 m2 nalaze se na prizemlju u sastavu našeg tržnog centra gdje se nalazi Bau Centar Dženex, supermarket MegaDiskont, trgovina odjeće BlueTex, i ugositeljski prostor. Sve navedene firme koriste jedan zajednički ulaz i predulaz. Poslovna zona posjeduje 80 parking mjesta namjenjenih posjetiocima i klijentima navedenih firmi. Uskoro otvaramo i samouslužnu autopranicu. Poslovna zona Dženex nalazi se na Magistralnom putu Tuzla – Doboj u mjestu Sižje, udaljena je 38 kilometara od Doboja, 15 kilometara od Tuzle i 7 kilometara od Lukavca.

NAMJENA: Poslovni prostor je pogodan za trgovačku djelatnost. Moguće je otvoriti prodajno – izložbeni salon, showroom, trgovinu na malo, banku, mjenjačnicu, apoteku i većinu ostalih djelatnosti.

NIVO UREĐENJA: Poslovni prostor je je u sastavu zajedničkog centralnog grijanja i hlađenja. Pod je obložen visokokvalitetnom keramikom, led rasvjeta, poslovni prostor je omeđen aluminisjkom ili staklenom stolarijom od ostatka tržnog centra.

Lokacija poslovne zone Dženex

Kontakt: 

Mobitel: +387 61 134 452
Telefon: +387 35 286 222
E-mail: nekretnine@dzenex.ba

No Comments :